Nadace Moment






Rozhodli jsme se, že podpoříme nadaci MOMENT
Nadace Moment je sítí nadačních second handů, ve kterých vrací do oběhu předměty a oblečení z českých domácností. Přispívá k lokální cirkulaci použitého zboží v ČR. Celý svůj zisk daruje českým neziskovkám. Už 12 let.
Darujte Nadaci Moment věci, které Vám už neslouží. Jsou stále funkční? A někdo další by z nich mohl mít užitek a radost? Pošlete je do Momentu. Nadace Moment je ve svých nadačních secondhandech prodá. Prodloužíte tak životní cyklus konkrétní věci, uděláte radost novému majiteli, ale i finančně přispějete nevládním organizacím. Výtěžek z prodeje je posílán na konta několika českých neziskovek, , jako třeba Společnost pro ranou péči nebo Nedoklubko.

Co můžete darovat?
Oblečení v pěkném, čistém a funkčním stavu.

S filozofií udržitelné módy se ztotožňujeme, a tak jsme spojili síly.
S novým oblečením, které si u nás zakoupíte, můžete zároveň ZDARMA odeslat věci, které už nepotřebujete a mohly by ještě posloužit jinde. Než vám dorazí balíček od nás, vy zatím protřídíte skříň a uděláte si místo na nové oblečení.

Jak na to?
Před dokončením objednávky narazíte na políčko „Chci darovat a podpořit dobrou věc s MOMENTEM.“ To zaškrtnete, odešlete objednávku a můžete jít dělat pořádky ve skříni.
Věci, které chcete darovat vložte nejlépe do krabice o maximálním rozměru 60 x 50 x 40 cm a váze max. 10 kg.
Do vaší objednávky vám přibalíme nálepku Nadace Moment s kódem pro odeslání vašich darovaných věcí. Vyplňte své kontaktní údaje a nalepte na balíček.
Balíček doneste do Zásilkovny.
Hotovo! Jakmile balíček dorazí do Nadace Moment, obdržíte zprávu.


©2024 Carriboom.cz - originální české oděvy, všechna práva vyhrazena.
Tento web používá tracking cookies - více informací.